2011-2012 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Ligde 2. sezonunu geçirecek olan Düzcespor, geçen yıl kaçırdığı şampiyonluk şansını bu yıl iyi kullanmak için çalışmalara hız verdi. Yeni hocalar ve yepyeni bir kadroyla çalışmalara başlayan Düzcespor Şıralık'taki çalışmaların ardından yarın Topuk yaylasında 10 günlük bir kampa girecek.

Kamp programı ile ilgili olarak bir basın toplantısı düzenleyen Düzcespor basın sözcüsü Orhan Aydın ve Genel kaptan Gürsel Coşkun, bugüne kadar yapılan çalışmalarda maddi olarak verilen sözlerin tutulduğunu söyleyerek, transfer edilen futbolculara ücretlerinin ödendiğini belirtti.

Yarın başlayacak olan Topuk kampı için öncelikle Selahattin Kudu ve fenerbahçelilere teşekkür eden Orhan Aydın, 5 kişilik yönetim kurulu ekibinin de takımla birlikte Topuk'a gideceğini, kamp boyunca takımın Yalnız bırakılmayacağını ve en az 3 yöneticinin kampta olacağını söyledi. Kaleci ve forvet arayışlarının devam etiğini de belirten Aydın, kamp dönemi boyunca kaleci ve forvet için görüşmeler yapılacağını ifade etti.

Düzcespor alt yapı hocası Tuğrul Duru'nun, bir diğer BAL temsilcimiz Beyköy Belediyespor ile anlaşmasının ardından hocasız kalan alt yapı için Ertuğrul Zengin ve Çetin Dolapçıoğlu ile anlaşmaya varıldı. Düzcespor basın sözcüsü Orhan Aydın, iki hocayla anlaşmaya varıldığını, üçüncü bir hoca için görüşmelerde bulunulduğunu ancak isim söylemek için henüz erken olduğunu kaydetti.

Aydın anlaşma sağlanan hocalarla uzun vadede düşünüldüğünü belirtti. Geçen sezon Turan Gençlerbirliğini çalıştıran başarılı hoca Ertuğrul Zengin ile, son olarak Düzce Belediyespor'da oynayan ve futbolu bırakan Çetin Dolapçıoğlu Düzcespor'un alt yapı takımlarını çalıştıracak. 

Yapılan transferlerle iyi bir kadro kurulduğu düşünülürken, kaleci eksiğinin giderilmesi için görüşmeler devam ediyor. Bu sezon mutlaka 3. ligi hedefleyen Düzcespor, Tolga Bahattin, Selim Özduman,Serkan Öz, Soydan Seven, Ahmet Çiçek, İlhan Aydın, Saim Akti, Hüseyin Tarık İnan, Adem Alkurt, Osman Atay, Behlül Seymen, Selçuk Bektaş, Tuna Yücel, İbrahim Kumcu, Salih İzmir gibi dışarıdan oyuncuları renklerine bağlarken, Harun Dilli, Hüseyin Kubilay Öztan ve Arda Gençdoğan ile de yeniden anlaşmaya varmıştı.

Haber; H. İŞCAN