Ziraat kupasında mücadele edecek olan temsilcimiz Düzcespor'un Gaziantep Büyükşehirspor'la mücadelesi A Spor ekranlarından saat 19:00'dan itibaren canlı olarak yayınlanacak.

22 Eylül Perşembe günü (yarın) oynanacak Ziraat Kupası maçı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Düzcespor’da hedef bir üst tura çıkmak.

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, Öncü Televizyonun hazırlayıp sunduğu sportmence programında Gaziantep maçında 2-3 değişikliğe gideceklerini söyleyerek "bu oynatacağım oyuncular daha önce oynamış oyuncular olacak" ifadelerini kaydetti.

Eroğlu, "Ziraat kupası maçında Gaziantep Büyükşehirspor ile oynayacağız. Maçta kontrollü oynayacağız. Turu atlamak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu Kırıkkale maçında iyi oyun oynadıklarını Düzcespor olarak uzun zamandır bu oyuna çalıştıklarını ve iyi bir mücadeleden sonra üç puanı aldıklarını da sözlerine ekleyerek "Aynı oyunu Gaziantep Büyükşehirspor maçında oynamak istiyoruz" ifadelerinde bulundu.