Orhangazi yenilgisi ardından deplasmanda Kartal Belediye galibiyeti ve son olarak bu sezon ilk kez kendi sahasında oynadığı Ankara Demirspor maçından 1-1'lik skorla ayrılıp üç haftada kazanılan 4 puanla birlikte grupta ikinci sıradaki yerini koruyan Düzcespor lidere bileniyor.

Geçtiğimiz sezona göre ilk 7 haftayı Düzce dışında yaptığı maçlarla geride bırakan ve başarılı bir performans gösteren Düzcespor Cumartesi günü saat 15 de İstanbul’da oynayacağı maça mutlak puan parolasıyla hazırlanıyor.
Deplasmanlara alışan ve seyirci baskısından uzak daha başarılı bir performans sergileyen Düzcespor’un Üsküdar deplasmanından puanla dönmesi bekleniyor.
Şıralık’ta bulunan kendi tesislerinde maçın hazırlık çalışmalarını büyük bir ciddiyetle sürdüren kırmızı lacivertli futbolcular kendi sahalarında kaybettikleri iki puanın telafisi için maça çıkacaklarını ve kendilerine inananları mahcup etmeyeceklerini dile getirdiler.

Teknik Direktör Kenan Şereflioğlu ise “Emrah cezalı, Samet ve Nedim sakat bu üç oyuncunun yokluğu önemli ancak bizim takımımız her şeye rağmen yine de başarılı olmak ve mutlak puan almak için liderin karşısına çıkacaktır.” dedi.
Diğer yandan Yönetim Kurulu’nun kaynak arayışlarına devam etmesine rağmen henüz olumlu bir gelişmenin yaşanmaması gelecek günler adına endişe yaratıyor.
Yönetim Kurulu’nun bir an önce ekonomik kaynak bulması aksi halde gelecek günlerin çok daha zor geçmesi kaçınılmaz bir gerçek.