Tarihinde ilk kez Türkye Kupası 1.turunda mücadele edecek olan Beyköy Belediyespor Anadolu Üsküdar 1908 Spor ile Beylerbeyi 75.Yıl Stadyumu'nda yarın 15:30'da karşılaşacak. Karşılaşmada görev alacak hakem dörtlüsü belli oldu. Mücadelenin 1. hakemi Ömer Tolga Güldibi yardımcıları Cem Özbay ve Mustafa Kınık 4. hakemi ise İsmail Akçay oldu.



Karşılaşma öncesi görüşlerini dile getiren Beyköy Belediyespor Teknik Sorumlusu Mustafa Yıldırım: çalışmalar hakkında bilgi verdi.


Yıldırım, "Anadolu Üsküdar kulübü 3.lig takımı biz Bölgesel Amatörde mücadele eden bir ekibiz. Oyuncularıma güveniyorum gerekeni yapacağız. Kolay teslim olmayacağız. Sakaryaspor'a karşı oynadığımız oyunu Analo Üsküdar karşısında da sergilersek tur atlayacağımızdan eminim. Yönetim kurulu bu konuda bize destek oluyor. Düzce'yi utandırmamamız lazım. Tek maç elemasyon usülü maçlar çok zordur ama biz Beyköy Belediyespor olarak bunu nasıl oynanacağımızı biliyoruz. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız"dedi.


Beyköy Belediyespor takımı kaptanı önceliklerinin lig olduğunu fakat kupada da gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini ifade etti.

Haber: F. Yavuz