Yuvakuran Futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ederim diyerek istediklerinin yüzde yetmişini yaptıklarını daha önce ne gibi hatalar yaptıklarını yapılan toplantı sonucunda kendilerine bir saat boyuncu anlattığını ve toplantı sonucunda oyuncuların müsabakada görevlerini yaptıklarını bu anlatılanların faydasını gördüklerini ifade etti.

Silivrispor müsabakasında hem kondisyon açısından iyi olduklarını hem de top rakipteyken topun arkasına geçmeyi öğrendiklerini belirterek bunu ileriki müsabakalarda yaptıklarında daha iyi olacaklarını söyledi.

Düzcespor Teknik Direktörü Semih Yuvakuran Savunma oyuncuların rakibe çok uzak oynadığını şimdi ise yakın oynadıklarını Hüseyin’i stoper mevkiinde oynattığını bunda da başarılı olduğunu aynı zamanda genç Enver’ide orta sahanın göbeğinde değerlendirdiğini  başarılı olduğunu söyledi.Yavaş yavaş genç oyunculara forma vereceğini ifade eden Yuvakuran bu oyuncuların oynadıkça daha çok güven kazanacaklarını ve üst liglerde oynayabilmelerinin hem kendileri açısından hem de Düzcespor açısından daha iyi olacağını ifade etti.

Yuvakuran bu ay çok müsabaka oynacaklarını ve bu müsabakalarda iyi sonuçlar aldığıklarında üst sıralara çıkacaklarını dile getirdi.Düzcespor takımının bunu başaracak gücü var dedi.

Ocak ayında transfer yapacak mısınız? sorusu üzerine Yuvakuran 1-2 oyuncu transfer yapmak istediklerini ve  ileride oynayacakları maçlar neticesinde bu oyuncu sayısının artabileceğini söyledi.

Takımdaki sezon yapılanmasının yanlış yapıldı mı? sorusu üzerine bunu konuşmak istemiyorum yapılan transferlerle oynamak zorundayız elimizdeki mevcut kadroyla Ocak ayına kadar gideceğiz Ocak ayında neler olur oynanacak müsabakalar belli edecek dedi.