Düzcespor başkan yardımcısı Nusret Özsoy Düzcespor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Özsoy, sezon başında iyi bir takım oluşturduklarını, bugüne kadar alınan sonuçların da bunun kanıtı olduğunu söyledi. Geçen hafta oynanan Zonguldak Kömürspor maçının zor bir maç olduğunu hatırlatan Özsoy, altın değerinde 3 puan aldıklarını belirtti. Özsoy bu hafta Sultangazispor maçında alınacak galibiyetle gülen tarafın Düzcespor olacağını vurguladı.

Özsoy, “ Biz bu sezona 3. Lig hedefi ile başladık. Sezon başında iyi bir takım kurduk. Bugüne kadar aldığımız sonuçlar ve puanlar bunun göstergesi. Şu anda lider durumdayız. Amacımız, önümüzdeki Sultangazi maçını da alarak diğer takımlarla aramızdaki puan farkını açmak. Takım bu maçın öneminin farkında, hazırlıklar sürüyor, futbolcularla motivasyon çalışması yapıyoruz. Kalan 4 maçta 12 puan alarak ilk yarıyı lider olarak kapatmak istiyoruz.” dedi.

Düzcespor’a verdiği destekten ötürü öncelikle Belediye Başkanı İsmail Bayram’a teşekkür eden Özsoy, seyirci desteğinin de günden güne arttığını ifade etti.

Özsoy, “ Yönetimdeki arkadaşlarımızın da takıma ciddi anlamda maddi manevi desteği var. Giderek artan seyirci sayımızla profesyonel anlamda da seyirci desteğini de arkamıza aldık. Düzcespor geliri olmayan bir kulüp. Yardımlarla ayakta duruyor. Biz kimseye boyun eğmeden bu işi götürmeye çalışıyoruz. Yönetimler geçicidir ama Düzcespor bakidir.Bu kulübe sahip çıkılması lazım. Düzce’ye bir heyecan gerekiyor. Bunu da futbolla başarabiliriz.” Şeklinde konuştu.

Açık tribün bir an önce bitmeli

18 temmuz stadında yıllardır yapılamayan açık tribünün bir an önce bitirilmesinin tek dileği olduğunu söyleyen Düzcespor başkan yardımcısı Nusret Özsoy, “ Açık tribünün bir an önce yapılması gerekiyor. Bu konuda milletvekillerimizin ve gençlik spor il müdürümüzün büyük çabalar sarfettiğini biliyorum.Ancak bir an önce bitirelerk hizmete girmesini temenni ediyoruz.” Dedi.

HABER:H.İŞCAN