Tarafların yoğun desteği ile maça hızlı başlayan Düzcespor, 7. dakikada Tarık Aris ile 1-0 öne geçti. Rakip kalede baskısını sürdüren karımızı lacivertliler Bünyamin ile 27. dakikada sokuru 2-0'a taşıdı. 41. dakikada, Murat'ın attığı gol ilk yarının skorunu belirledi.

 

 

Maçın hakemi ilk yarıya bir dakika duraklama süresi ilave ettikten sonra 45+1'de Bünyamin kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İkinci yarıya 10 kişi başlayan Düzcespor, gol sayısını arttırmak için rakip kalede kurduğu baskılardan sonuç alamazken dakikalar 58'i gösterdiğinde rakip takım Tarık Aris'in yaptığı hareket sonucu penaltı kazandı. Tarık Aris ise çift sarı kart sonucu aldığı kırımızı kartla oyun dışı kaldı. 85. dakikadan sonra Düzcespor sahada 9 kişi ile mücadele etti. Kazanılan penaltıyı rakip takım gole çevirdi. Müsabakada başka gol olmayınca Düzcespor, Eskişehir deplasmanından 3 altın punla döndü.

 

Öte yandan Düzcespor, ligin ilk haftasında kırmızı kart gören santraforunun yokluğunun yanı sıra forvet hattında Bünyamin ve Tarık Aris'in kırmızı kart görmesi ile önümüzdeki hafta oynayacağı Karasu maçında gol yollarında büyük sıkıntıya düşecek.

Haber; C.ÜSTÜNER