Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Feyzullah Dereci, Düzcespor Modafenspor hazırlık maçı sonrasında sahanın zemininin çok bozulduğunu, zeminle alakalı Ankara'dan uzman ekip talep ettiklerini söyledi. Dereci, zeminin bozulma nedeninin aşırı yağmurlara bağladı. Stadın çevresindeki sokak ve yollardan gelen yağmur sularının yaklaşık 10-15 cm stadın içinde göl oluşturduğunu söyleyen Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Feyzullah Dereci, daha sonra zeminin iyileştirilmesi için bazı çalışmalar yaptıklarını ancak çimlerin ve zeminin istenilen konuma gelmediğini dile getirdi. Bu nedenle bir kaç gün önce Ankara Genel müdürlükten uzman ekip talep ettiklerini belirten Feyzullah Dereci, bu ekibin gelmesiyle birlikte zeminin neden bu kadar bozulduğunu tespit edileceğini ve düzelmesi için çalışmaların derhal başlayacağını söyledi.


Oynanan hazırlık maçı sonrası sahanın çok kötü bir duruma gelmesinden yakınan Dereci “Düzcespor ve Beyköy Belediyespor'un maçlarını burada oynamak istiyorlar. Bu sahanın her hafta maç kaldırması mümkün gözükmüyor. Bu nedenledir ki, her iki takımda bizim ilimizin takımı. Beyköy Belediyespor yönetimine sahanın durumunu anlattık. Bu sahada iki takım maç oynarsa, sezonu çıkarmak mümkün değil. Bu nedenle Beyköy Belediyespor olarak iç saha musabakalarımızı Kaynaşlı stadında oynamak için müracaatta bulunmalarını söyledik” diye konuştu.


Hemen her maçta sorun olan şehir stadının skorbordunun bu sezon değişip değişmeyeceğini sorduğumuz il müdürü Feyzullah Dereci, “Yenisi geliyor. En kıza zamanda değiştireceğiz “ dedi. Dereci, ayrıca Kalıcı konutlar bölgesinde bulunan ve eksikleri tamamlanan 2500 kişilik kapalı spor salonu merkezde yapılan tenis kortu ve gençlik merkezi gibi yeni tesislerin hizmete hazır olduklarını , yakın zamanda hizmet vermeye başlayacaklarını söyledi.

 

Haber: F.YAVUZ