Yeni sezonda sıkı bir mücadele veren Düzcespor'un yönetim kurulu yeni bir karar aldı. Yönetim, her hafta Salı günü bir sonraki haftayı değerlendirmek üzere istişare toplantıları yapmaya karar verdi. Düzcespor yönetimi, takımın lig başından beri olan gidişatını değerlendirmek üzere bu Salı ilk basın toplantısını düzenledi.

Toplantıda konuşan Düzcespor Teknik Sorumlusu İskender Eroğlu, Düzcespor'un çok pozisyona giren, zorluk derecesi yüksek maçlarda iyi performans sergileyen bir takım olduğuna dikkat çekerek şöyle devam etti:

"Öyle bir ligde oynuyoruz ki her hafta çok farklı bir oyun sistemi çok enteresan sonuçlar olabiliyor. Fikstüre baktığımız zaman zorluk derecesi olan maçları oynadık. İlk maçın zorluğu çok önemlidir. Silivri maçından 1 tane pozisyon vererek alnımızın akıyla çıktık. Ondan sonra geldik Batman Petrol ile oynadık. Batman Bodrum'da 90+5 de gol yiyor. Onun haricinde puanını bize kaptırdı ama adamlar dışarıda içeride yeniyorlar,  iyi bir takımlar. Düzcespor Kırıkkale ile oynadı biliyorsunuz. Kırıkkale buraya geldiğinde 26 maçtır mağlubiyeti yok. Bu haftada Bodrum'u Bodrum'da yendi. Kırıkhan ligin zirvesinde olan takım, izleyenler bilir. 5 tane net pozisyonumuz var. 1-1 bitti, zorluk derecesi yüksek.Yomraspor adamlar gol yememiş zorluk derecesi yüksek ve deplasman ama biz bu kadar pozisyon bulduk. Rakiplerimizin zorlu maçları var biz bunları bitiriyoruz. Biz Dersim'le oynarken Kırıkhan Bodrum'la oynuyor."

Eroğlu, son oynanan Yomraspor - Düzcespor maçında Sakaryalı hakemin net olan gol pozisyonu üzerine aldığı kararı ise şu sözlerle yorumladı. "Net cevap vereyim golümüz yenmiş. Bal gibi gol ama o golden önce öyle pozisyonlar var ki o gole bile bırakmayacaktık. Ama maçın gözlemcisi hakemin puanını indireceğim. Düzcespor'un puanını yediler demiş."