Her Pazartesi akşamı Öncü TV’de yayınlanan Sportmence programında yorumcu Fahrettin Yıldırım ve konuk Düzcespor eski oyuncusu ve teknik Adam Ömer Başol çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Spor Yorumcusu Fahrettin Yıldırım yaptığı açıklamada “Düzce Belediyesi yapılan her şeyi yıkıyor yıkmak kolay ama yapmak zor.” dedi.  Yıldırım Düzce 18 Temmuz Stadı’nın yıkılıp yapılması için birçok bürokratın söz ver vermesine rağmen yapılmadığını yine yapılmayacağını belirtti. Yıldırım “Gökhan Kapoğlu’nun iyi niyeti ile Düzcespor’a sahip çıktığını söylerken “Düzce Belediyesi’nin Gökhan başkana kalıcı çözümler getirmesi gerekir yoksa biz de Düzce olarak çok başkan ararız.” dedi.



Yıldırım son olarak Düzce Belediyespor’un kapatılmasını kınadığını belirtirken “Bir takım böyle kapatılmaz, çok ayıp” ifadelerini kullandı. Son olarak Fahrettin Yıldırım Düzcespor’un şampiyon olacağını iddia etti.

DÜZCESPOR İYİ YOLDA
Öncü TV’de yayınlanan Sportmence programına konuşan teknik adam Ömer Başol, Tokatspor Düzcespor maçına değinirken ilk yarıda Düzcespor’un iyi oynamadığını ama ikinci yarıda ise Düzcespor’un çok iyi oynadığını söyledi. Başol “Düzcespor yeni yönetimi ile çok iyi işlere yapacağına inandığını bunda en büyük etken başkanımız Gökhan Kapoğlu” dedi.  

Ömer Başol Düzcespor’da çok iyi oyuncular olduğunu söylerken yeter ki 1-0 öne geçelim bu oyuncu grubu öndeyken daha farklı skorlar elde eder dedi.

Teknik Adam Ömer Başol Düzcespor her hafta daha iyi olacak ben inanıyorum ki bu takım 2.lig’e çıkacak dedi.