Düzcespor lider Üsküdar Anadolu takımıyla yaptığı maçta 1-1- berabere kaldı.
Maçın ilk yarısında yakaladığı çok sayıda gol pozisyonundan sonuç alamayan kırmızı lacivertliler ilk yarının sonlarında yediği şansız bir golle malup duruma düştü.
Yediğimiz gol diğerlerinden farksızdı ve defansın büyük hatasını affetmeyen rakip takım ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıyada etkili başlayan Düzcespor kornerden gelen topu Kamil kaleye göndermek istedi. Kaleciyle direk arasından dönen topu Emrah tamamladı ve beraberliği sağladı.
Bu gol şehir stadında büyük sevinç yaşattı.
Beraberlik golünden sonra maçta her iki takımda sayısız pozisyonları cömertce harcadı ve takımlar puanları paylaştı.
Düzcespor liderle berabere kaldı. Bu dünyanın sonu değil ancak bu maçın telafisi son maçta Kırıkkale deplasmanından alınacak puan veya puanlarla olur.
Kırmızı lacivertli temsilcimiz ligde sondan üçüncü sırada yer alıyor ancak üç puanlık sistemde ve bu grupta her hafta birbirinden sürpriz sonuçlar çıkmaya devam ettiği sürece kimin lider olacağı veya küme düşecek üç takımın kimler olacağını tahmin etmek hiçte kolay değil. Bu nedenle tüm Düzcespor camiasının takımın etrafında kenetlenmesiyle ve desteğini sürdürmesiyle takıma yapılacak olan birkaç transferlerle bu takım küme düşme hattından kısa sürede uzaklaşır ve zirveyi zorlar.
Çünkü devre arasında teknik heyetin takımı lige hazırlamak için
uzun bir süresi olacak. Bu nedenle önce Kırıkkale ardından ikinci etap için takıma takviye ve iyi bir kamp dönemiyle herşey Düzcespor'un lehine dönebilir. Bunu sağlamakta tüm Düzcesporu sevenlerin ve yöneticilerin elinde.
Bu sevincin ve büyük coşkunun devam etmesi için haydi Düzcesporlular hep birlikte elele yeni sevinçleri paylaşmak için Düzcespora olan desteğimizi sürdürmeye.