"Demek ki çok akıllıca işler yapmışız"

Düzcespor'un teknik heyeti her hafta gerçekleştirdikleri basın toplantısı için yine kameraların karşısına geçti. Basın toplantısında ilk konuşmayı yapan Düzcespor Basın Sözcüsü Taner Met, sezon başında kayyuma gidecek bir takımı son anda devraldıklarını belirterek, “Bu takımın yapılan harcama ile ilk 5 içinde olması bizi mutlu ediyor. Demek ki çok akıllıca işler yapmışız.” dedi.

"Yeşil Bursa deplasmanına otobüs kaldırılacak"

Met ayrıca haftasonu Yeşil Bursa ile oynanacak olan deplasmana ilişkin, “Otobüs kaldıracağız, gitmek isteyen taraftarlarımızı götüreceğiz. Hiç kimseyi bırakmayacağız.” şeklinde taraftarlara seslendi.

Düzcespor’un Genel Kaptanı Serkan Verep, basın toplantısında yaptığı konuşmada, "Düzcespor forması çok ağırdır. Bu forma herkese nasip olmaz. Giyen de kıymetini bilecektir." ifadelerini kullandı. Düzcespor oyuncusu Özgür Akıncı'ya yönetim olarak ceza kesildiğini de açıklayan Verep, gerekçesini şöyle anlattı: "Sporcularımızdan Özgür Akıncı ilk 11 de oynamadığı için ve son dakikalarda oyuna girdiği için isteksiz davrandı ve tavır takındı. Biz de bu sporcumuza 3000 TL ceza verdik. Nasıl prim vermesini biliyorsak, ceza vermesini de biliriz. Hiç kimse Düzcespor'un üstünde değildir."

"Düzcespor forması çok kutsal bir forma"

Düzcespor Teknik Direktörü İskender Eroğlu, "Çanakkale mücadelesine mutlak 3 puan parolası ile çıktık. Erken golü bularak rahatladık, sporcularımın oyunundan memnunum. Düzcespor'da ve tüm dünyadaki takımlarda yöneticiler, teknik ekip ve sporcular gelip geçicidir. Asıl olan kutsal formalardır. Düzcespor forması da çok kutsal bir forma, hepimiz bunu nasıl daha yükseğe taşıyabiliriz bunun çalışmalarını yapıyoruz. Şimdi biz önümüzde oynayacağımız Yeşil Bursa maçına hazırlanıyoruz. Tek hedefimiz galibiyet olacak bunun içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

Eroğlu, Çanakkkalespor maçındaki takımın durumunu ise "Bazı bölümlerde kötü ama genellik ile iyi oynadığımızı söyleyebilirim." şeklinde yorumladı

"Ara transferde alacağımız oyuncuları tespit ettik"

Düzcesporun basın toplantısında açıklamalarda bulunan Düzcespor Takımı'nın Sportif Direktörü Habip Şenol Yılmaz ise şu değerlendirmelerde bulundu: "İlk devrenin bitimine 3 hafta kaldı. Bundan sonra ara transfer ve ikinci devre için kamp dönemi başlayacak. Düzcespor’a ara transferde alacağımız oyuncuları tespit ettik. Görüşmelerimizi yaptık, bunlardan biri olan ve Ankaragücü forması giyen Teoman Sefa Erkan takımımızla birlikte antrenmanlara çıkıyor. Bu oyuncu hep üst liglerde oynamış tanıdığım bir oyuncu."

Düzcespor Sportif Direktörü Yılmaz ayrıca Teoman’ın Düzcespor!a çok faydası olacağını sözlerine ekledi.