Düzcespor yeni teknik direktörü Alaattin Arslan Sportmence programında açıklamalarda bulundu.
Teknik direktör Alaattin Arslan 10 yıllık antrönörlük hayatında hiç küme düşen takımın hocası olmadığını Düzcespor'unda küme düşmeyeceğini söyledi ve hem bize hem futbolcularıma sahip çıkılmalı birlik olursak seri galibiyetlerle üst sıralara yükseliriz dedi.
Düzcespor hocası kırıkkalespor,dan korkmadıklarını Bu maçla beraber galibiyet serilerine başlamayı ve bu maçtan üç puan ile ayrılmayı istediklerini söyledi.
Teknik direktör Arslan “7 hafta sonra alt sıralardaki takımlarla aradaki puan farkını 4'e çıkarmamız ve son haftaya öyle girmemiz gerekiyor. Bunuda bir hafta yenip bir hafta yenilmeyle bu işin olmayacağını biliyoruz.” diyerek önümüzdeki haftadan itibaren rakipleri yenip seri galibiyetler almayı hedeflediklerini söyledi.
Maçlarda yapılan tezahüratlara da değinen Alattin Arslan sabırlı olunmasını istedi. Kişisel yapılan tezahüratların maç anında oyuncuları olumsuz etkilediğini kaydederek, Oyuncuların stresten ve kaygıdan uzak tutulmaları ve karşılaşmada top kaybedildiğinde olumsuz tezahüratın yapılmaması gerektiğini vurguladı.