Son haftaların başarılı takımı Düzcespor ankara deplasmanında şok bir yenilgi aldı. Ankara demirspor yolculuğu öncesinde futbolculara yapılması gereken ödemelerin 14 bin liralık kısmının ödenmesi ve futbolcuların morallerinin üst seviyede olması herkesi umutlandırmıştı ancak bu moral hırs olup sahaya yansımayınca yenilgi kaçınılmaz oldu.
Ankara cebeci stadında yağmur altında oynanan maçın ilk yarısında her iki takımda yakaladıkları pozisyonları değerlendiremedi ve 45 dakika 0-0 sona erdi
ikinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip 60.dakikada korner atışı kullandı ve topu gol çizgisi üzerinde elle çıkartan kutay kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Kazanılan penaltıyı fevzi ağlarla buluşturdu ve durum 1-0 oldu.
Bu golden sonra düzcespor beraberlik ankara demirspor ise farkı artırmak için ataklarını sürdürdü.
Maçın 73. dakikasında kullanılan serbest atış sonrasında topla son buluşan ahmet kafayla topu ikinci kez düzcespor ağlarına gönderdi ve durum 2-0 oldu.
Kalan dakikalarda rahatlayan ev sahibi ekip oyunun kontrolünü elinden bırakmadı ve 82. dakikada 2. golün benzeri bir pozisyonda hakan durumu 3-0 yaptı.
Düzcespor yönetim kurulunun büyük bir bölümü ve düzceden iki otobüsle ankaraya giden taraftarların Yalnız bırakmadığı düzcespor bu deplasmandan eli boş dönerken son bir haftada üç maç oynadığı için mevcut kadronun bu maç yoğunluğunun altından kalkmasının ne kadar zor olduğu bir kez daha ortaya çıktı,