Bolu'dan milli takımına 11 sporcu gönderen AİBÜ Bayan Çim Hokey Takımı'na, Bolu Dağı A.Ş bünyesinde hizmet veren alışveriş merkezinden destek geldi.

Alışveriş merkezinde düzenlenen basın toplantısına Bolu Dağı AŞ. Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur, Çim Hokey Takımı Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan ve Antrenör Yasin Yükselen katıldı.

Hem Bolu'yu hem de Türkiye'yi temsil eden genç sporculara yıl boyunca destek olacaklarını söyleyen Hasan Umur, "Çim Hokey Bayan Takımımızın bir yıl boyunca sponsorluğunu Highway olarak biz yapacağız. Artık AİBÜ Highway Çim Hokey Bayan Takımı olarak anılacak. Kendileri ciddi ekonomik sıkıntılar çektiler. Bundan sonra çekmeyecekler. Şubat ayı sonunda Portekiz'de düzenlenecek olan Kulüpler Avrupa Şampiyonası'ndan başarıyla döneceklerini umuyoruz" dedi.

AVM yönetimine desteklerinden dolayı teşekkür eden AİBÜ Bayan Çim Hokeyi Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan "Bizler bugüne kadar destek alamadık. Birçok yerden destek istedik ancak geri dönen olmadı. Bundan sonra hem Bolu'yu hem ülkemizi hem de Highway'i başarıyla temsil edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Bolu Dağı AŞ Genel Müdür Yardımcısı Hasan Umur ile Kulüp Başkanı Yılmaz Uçan, sponsorluk sözleşmesi imzaladı.