Düzcespor maça kalede Gökhan Siverek, Defansta Erkan Çam, Muhammed Can, Mehmet Kuruoğlu ve Kadir Yazıcı, orta sahada Mert Kürkçü, Mehmet Ersavaş, Enver Ayyıldız, İsmail Köse, Tunahan Birinci, Forvette ise Aybars Garhan 11’i ile başladı.

Maçın hemen başında Mehmet Ersavaş sağ dizine aldığı darbe sonrası sakatlandı ve sağlıkçımızın müdahalesi sonrası oyuna devam etmek istese de maçın 15. dk’da yerini Sıddık Çelik’e bırakmak zorunda kaldı.

Maçın ilk yarısında ilk tehlikesi misafir takım Kemerspor dan geldi. 21.dk da yayın hemen üzerinden Erman Kılıç’ın şutu üstten auta çıktı. 32. Dk’da ekibimiz sağ taraftan kullandığı korner sonrası ilk tehlikeli atağını gerçekleştirdi. İsmail’in ortaladığı topa Aybars’ın kafa vuruşundan sonuç alamadık. 35. Dk’da Enver’in sağ taraftan yaptığı ortada boş pozisyonda kafa vuruşu yapan Mert Kürkçü yandan auta çıktı. Maçın ilk yarısında başka pozisyon olmayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya iyi başlayan Düzcespor, maçın 50. Dk’da Enver’in ortasında Aybars kafayı vurdu az farkla top kale direğinin yanından auta çıktı. 52. Dk’da Enver’in sağ taraftan getirdiği top sonrası sağbek Erkan’a bıraktığı ara topu sonrası yaptığı ortada Aybars istediği gibi vuramadı ve top yandan auta çıktı. 62. Dk’da kontratağımız Enver’in ara pasında topla buluşan Talha sağ çaprazdan kale içine girdi fakat topu ayağından açınca pozisyondan sonuç alamadık.

Dakikalar 66’yı gösterdiğinde rakip Kemerspor 2003 sol tarafından geliştirdiği atak sonrası Erman’ın ortaladığı topla altıpas üzerinde topla buluşan Emre Okur’un kafa vuruşu sonrası takımını 0-1 öne geçirdi.

Yediği gol sonrası birkaç dakika golün şokundan çıkamayan takımımız 82. Dk’ya kadar tehlikeli atak geliştiremedi. Bu dakika da Enver’in ortasında rahat pozisyonda olan İsmail’in kafa vuruşu yandan auta çıktı.

Maçın 89. Dk’da kaleyi  cepheden gören yerde serbest vuruş kazanan Düzcespor’da topun başına geçen İsmail Köse’nin barajın üzerinden yaptığı düzgün vuruşunda top filelerle buluştu ve skoru 1-1 ‘e getiren golü attı.

Maçın sonuna 4 dk uzatma gösterildi. Uzatmalarda her iki takımda gol bulamayınca maç 1-1 sona erdi.

Düzcespor bu sonuçla evinde maç kazanamama serisini devam ettirdi. Puanını 30’a çıkaran ekibimiz 7. Sıradaki yerini korumuş oldu. Kemerspor ise 17 puanla 17. Sırada kaldı.
 
SPOR SERVİSİ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ