2. Amatör Küme A Grubunda Düzce İdman Yurdu 6. hafta maçında Yeni Vakıfspor ile karşılaştı. Maçın ilk dakikalarında rakibi karşısında zorlanan İdmanyurdu, ilk yarının son dakikalarına kadar aradığı golü bulamadı.

İsa'nın golü ile öne geçen İdmanyurdu ilk yarıyı da bu skorla kapattı. Düzce İdmanyurdu ikinci yarıya daha atak başlayan taraf oldu. 53. dakikada sağ taraftan kullanılan serbest atışta ceza sahası içinde topa yükselen Ergün topu kafayla ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

İki farklı skorun rahatlığına kapılan İdmanyurdu, 55 dakikada ani gelişen yeni Vakıfspor atağını durduramadı. Yeni Vakıfspor'un atağında topla buluşan Cavit kaleci Okan'ı çaresiz bıraktığı pozisyonda topu ağlara göndererek aradaki farkı bire indirdi.

Düzce İdman Yurdu kalesinde gördüğü golün ardından ataklarını artırdı.62 dakikada Düzce İdmanyurdu'nun, İsa ile başlattığı atakta topa son dokunan Caner oldu. Bu golle İdmanyurdu 3-1.üstünlük sağladı. Golün üzerinden çok geçmeden, yine İsa'nın ceza sahası içine yaptığı ortada topla buluşan Ferhat topu ağlara göndererek takımının 4. golünü kaydetti. Maç 4-1 Düzce idmanyurdu'nun galibiyetiyle sona erdi.

Bay geçtiği 5. hafta da liderliği Asspor'a kaptıran Düzce İdmanyurduspor, bu kez Asspor'un bay geçtiği haftada puanını 16 ya çıkararak liderliği geri aldı. Yeni Vakıfspor ise 3 puanda kaldı.