1.Amatör futbol ligi play off maçlarında Gümüşova Belediyespor ile Aydınpınarspor Nurettin Zafer stadında karşılaştı. Karşılaşmanın galibi 2-1’lik skor ile Gümüşova Belediyespor oldu. 

Maça iyi başlayan taraf Aydınpınarspor oldu. 26. Dakikada Aykut ile gol bulan Aydınpınarspor 1-0 öne geçti. Ilk yarının kalan dakikalarında başka gol olmadı ve ilk yarı 1-0 Aydınpınarspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

2.yarıda ise dengeler tamamen değişti. Maçın son dakikalarında gelindiğinde Gümüşova Belediyespor oyundaki baskını arttırdı ve 85. Dakikada Ali ile ilk golünü bularak eşitliği sağladı.

Bu golden 2 dakikada sonra 87.dakika da gelişen atak ile Ali’nin yaptığı vuruş isabetli olmadı ve boşa çıkan topu Mustafa şık bir vuruşla tamamladı ve Gümüşova Belediyespor 2-1 öne geçti.

Maçın bu dakikasından itibaren gergin anlar yaşandı. 5 kırmızı kartın çıktığı maçta Gümüşova Belediyespor’dan Şahin ve Serdar Kırmızı kart görürken, Aydınpınarspor’dan ise Gökhan, Nurullah ve Bülent kırmızı kart gördü.

Maçın 13. Dakikasından itibaren 10 kişi oyuna devam eden Aydınpınarspor oyunun hakimiyetini elinde tutamadı ve Gümüşova Belediyespor 85. Dakikada açılışı yaptığı golle maçtan 2-1 galip ayrılmayı başardı.