Düzcespor ligde en son oynadığı maçta grubun lideri Kütahyaspor'a karşı iyi bir performans göstermesinin ardından ligde oynayacağı iki iç saha maçı ayrı bir önem kazandı. Taraftarda gözler şimdi iç sahada alınacak sonuçlara çevrildi.

2-0 kazanılan Sultangazispor maçı ile geçen hafta sonu liderden gol yemeyen Düzcespor'da takımın savunma yönünün iyi olduğu takdirde istenilen sonuçların alınması kolaylaştı. Özellikle kaleci Tuğrul'un iki haftadır kalesini gole kapaması Düzcespor için hayati önem taşıyan puanların kazanılmasında en önemli etken oldu. 


Kımızı lacivertli ekip bu hafta Arifiye Kalaycıspor ve Kıbrıscıkspor maçlarında savunmasındaki başarılı performansı sürdürerek gol yemezse taraftarının desteğiyle iki maçı da kolayca kazanabileceğinin sinyallerini veriyor. Savunma yönü iyi olan takımda hücum anlamında ise istenilen oyun sahaya tam anlamıyla yansıtılamıyor.

Murat Çaydemir'in ayrılışının ardından hücuma liderlik edecek oyuncu eksikliğini hisseden Düzcespor, formda golcüsü Ali Tayfun Akbey'e gol için gereken topları atmakta güçlük çekiyor. Murat'ın eksikliğini Celal Berber ile Bünyamın Kır'ın kanatlarda daha etkili olması ve geriden gerekli desteğin sağlandığı takdirde Düzcespor hücumdaki etkisizliğinin üstesinden gelebilir.


Düzcespor 10.hafta maçını 16 Kasım Pazar günü sahasında Arifiye Kalaycıspor ile oynayacak.

 

Haber:Y.SEVER