Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden İstanbul temsilcisi Sultangazispor aynı zamanda Düzcespor ve Beyköy Belediyespor'la da mücadele ediyor. Sultangazispor yönetiminde görev yapan Düzceli Kadir Bulut aracılığıyla 1934 Selamlarspor ile Sultangazispor kardeş kulüp oldu.

İki kardeş kulüp ilk kez Selamlar Köyü'nde bir araya geldi. Sultangazispor kulübü Teknik Sorumlusu, kardeş kulüp teklifini oyuncularının da babası olan yönetici Kadir Bulut'un yaptığını kulüp olarak bu güzel teklifi değerlendirdikten sonra böyle bir karar aldıklarını ifade etti. Sultangazispor teknik patronu kendilerine karşı gösterilen ilgi ve alakadan çok memnun olduklarını da sözlerine ekledi.



Yönetici Kadir Bulut ise konuyla ilgili olarak İstanbul'da ikamet eden Düzceli biri olduğunu, spor camiasında görev yaptığını belirtti. Özüyle bağlarını koparmadığını ifade eden Bulut, böyle güzel bir duruma vesile olduğu için mutlu olduğunu söyledi.


Her iki kulübün teknik sorumluları kendi takım formalarını birbirlerine hediye etti. Selamlar Köyü Muhtarı Sinan Çetin Sultangazispor'a Selamlarspor'un takım saatini takdim etti.