Düzce İkinci amatörde ilk yarı sona ererken ikinci yarının hemen başlayacağı öğrenildi. İlk yarı sonunda bazı takımlar başarılı olurken bazı takımlar başarısız oldular. A grubunda Beçispor ilk devreyi lider bitirirken ikinci olarak Dikmelispor yer aldığı gözüktü. Bu iki takım rakiplerinden ayrılırken puan farkının bir hayli fazla olduğu diğer takımların bu iki takıma yetişmesinin zor olduğu gözükmekte. A grubunda Tavak Çimenspor bu takımları yetişebilecek tek takım olarak görülüyor. Kuyudüzü, Aspor Çamköyspor ve Yaylaspor ikinci yarıda prestij mücadelesi yapacak. A grubunda Beçispor 18 puan ile lider olurken Dikmelispor 13 puanda 9 puanda Tavak Çimenspor yer aldı. Kuyudüzüspor 8, Asspor 6 Çamköyspor 5, Yaylaspor -3 puanda yer aldılar.

B grubunda ise Özbalatlıspor doludizgin yoluna devam ederken 5 maçta 15 puan aldığı gözüktü Özbalatlıspor bu gruptan çıkacağı diğer rakiplerinden önde olduğu öğrenildi. Özbalatlıspor’un kesin 1.nci amatör çıkması beklenirken ikincilik için üç takımın yarış içinde olduğu bu takımlar Kutlu Köyü Gençlikspor Kirazlıspor ve Hacıyakup takımları bulunuyor. Doğanlıspor, Çamlıspor ve Kurtsuyu takımlarının hiçbir iddiası bulunmuyor.

C grubu ateşten gömlek bir grup olarak gözükmekte sporseverler C grubun ölüm grubu olarak adlandırıyorlar. Bu grupta Düzce Modern eğitimcilerspor 14 puan olarak lider durumda ikinci olarak ise Hamidiyespor 11 puanda üçüncü sırada iki 10 puanlı takım bulunuyor bu takımlar Kabalakspor ve Düzce İdmanyurduspor takımları Düzce Gençlerbirliği 6 Beyörenspor 5 Düzce 1907 takımının henüz puanı yok. C grubunda kimin bir üst kümeye çıkacak merak konusu olurken süprizlerin yaşanacağını bir grup olarak adlandırılmakta.