Maça iyi başlayan taraf Düzce Belediye oldu. Üç sayı çizgisinden bulduğu sayılarla öne geçen Düzce Belediye, Edirne’nin boyalı alandan kaydettiği isabetli sayılarla Düzce Belediye’ye karşılık verdi. İlk çeyrek ekibimizin 22-24 üstünlüğü ile sona erdi. 


İkinci çeyrekte Uğur Can Aksoy’un pota altı isabetle sayılarına karşılık Edirne spor Oğuzhan Yarol ile karşılık verdi. İkinci yarı 44-44 berabere sonlandı. 

 
Üçüncü çeyrekte Düzce Belediye Akın Kandemir’le sayı buldu, Edirne İsmail Esmeray ile sayı buldu. Son bölümde daha iyi olan ve 11-0 seri yakalayan yeşil beyazlı ekibimiz farkı çift hanelere çıkarmasına karşın Edirnespor son dakikalarda bulduğu sayılarla farkın açılmasını izin vermedi . Bu çeyrek 61-67 Düzce Belediye’nin üstünlüğü ile sona erdi.

 
 Son çeyrekte Edirne, farkı eritmeye çalışsa da Düzce geri dönüşe izin vermedi ve karşılaşmadan 91-81 galibiyetle ayrıldı. 

 
Karşılaşmayı Düzce'de Umipig 25 sayı, 9 ribaund, 8 asist, Taylor 19 sayı, 15 ribaunt ve Uğur Can Aksoy 17 sayı, 6 ribauntla tamamlayarak galibiyette etkili rol oynadı. Edirne de ise Oğuzhan Yarol 17 sayı, 7 asist, Doğancan Tokmak 14 sayıyla öne çıktılar.