Dün akşam yayınlanan Sportmence programına konuk olan Düzcespor başkan yardımcısı Nusret Özsoy, sezon başında Düzcespor’un şampiyonluk ve tesisleşme ile yola çıktığını ancak önceliğin şampiyonluğa verildiğini bu yönde sezon başında çalışmalar yapıldığını söyledi. Öncelikle takımın başına yerli hoca getirdiklerini ifade eden Özsoy, yönetimin transfere hiç karışmadığını belirtti.

Özsoy, “ Özgür, Mustafa ve Seçkin hocanın insiyatifinde kadroyu oluşturduk. Doğruyu da yaptığımıza inanıyorum sonuç ortada. Bu sene hedefimiz mutlak şampiyonluk, BAL çok zor, 3. Lig daha kolay. Hiç olmazsa para desteği geliyor. “ dedi.

Borçlar yapılandırıldı

Düzcespor’un geçmiş dönemlerden kalan borçlarının yapılandırıldığını belirten Özsoy, şu an Düzcespor’un acil bir bocu da olmadığını kaydetti.

Özsoy, “ SEDAŞ’a olan 50 bin TL’lik borç yapılandırıldı. SGK’ya olan 200 bin TL’lik borç da yapılandırıldı. Düzenli ödemeler yapılıyor. Esnafa olan ödemeler de de sıkıntı yok. “ şeklinde konuştu.

Şıralık tesisi 2 ay içinde başlayacak

Düzcespor’un en büyük hedeflerinden biri olan tesisleşme konusunda da büyük adım atıldığını anlatan Özsoy, Şıralık tesisi için son aşamaya gelindiğini, 2 ay içinde başlayacak olan kaba inşaatın en kısa sürede bitirileceğini söyledi.

Tesisin diğer donanımlarının zamana yayılacağını da belirten Özsoy, İşadamları ve Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın katkıları ile tesisleşme konusunda da harekete geçildiğini ifade etti. Şehir stadındaki açık tribünün Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran’ın bakanlıkta yaptığı görüşmeler ile en kısa sürede başlayacağını, 2 bin 500 kişilik yeni tribünün sezon sonuna yetişeceğini