Beyköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Osman Kılıç


Lige şansız bir mağlubiyetle başladık çok pozisyon bulmamıza rağmen İstanbul’dan elimiz boş döndük iyi oynayıp puan alamamanın moral bozukluğunu üzerimizden atmamız kolay olmadı. Kendi sahamızda oynadığımız bu sezonun ilk maçını kazanmayı hedeflemiştik. Yine kayıtsız gol fırsatları bulmamıza rağmen ilk yarıda kalemizde gördüğümüz gol ile 1-0 mağlup kapattık. Mağlubiyete rağmen futbolcularımız istek ve arzularından bir şey kaybetmemişti ikinci yarıya da rakip üzerinde de baskımızı sürdürdük ve sonuçta iki güzel golle galip gelmeyi başardık. Bu galibiyet bize iyi bir moral oldu bu başarılı futbolumuzu önümüzdeki maçlarda da sürdürerek ligin üst sıralarına çıkmayı amaçlıyoruz dedi.

Beyköy Belediyespor Kulübü Başkan yardımcısı Mehmet Keskin


İscehisarspor maçı ile yaptığı değerlendirme de, onlarca gol pozisyonu bulduk ama maalesef son vuruşlarda etkili olamadık. İlk yarıda oynadığımız futbolu ikinci yarıda da sürdürmemize rağmen goller geciktikçe strese girdik ama sonuç olarak arzulu istekli futbolumuzun karşılığını aldığımız için mutluyuz. Santraforumuzun sakat olması nedeniyle bu maçta oynayamadığından eksikliğini hissettik başkanımız, teknik heyetimiz ve yönetim kurulumuz takıma yeni bir santrafor kazandırmak için fikir birliği içinde görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bundan önceki sezonlarda olduğu gibi aynı başarıları tekrarlamak ve daha üst sıralara çıkabilmek için santrafor mevki dahil alternatifli bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz bize bu galibiyet sevincini yaşatan teknik heyet ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Beyköy Belediyespor takım kaptanı Çağlar Kul

Hak ettiğimiz galibiyeti aldığımız için çok sevinçliyiz İstanbul’da oynadığımız maçta benzer bir şekilde çok sayıda gol pozisyonu kaçırdık ve mağlup olup ilk haftayı puansız kapattık. Kendi sahamızda oynayacağımız bu ilk maçı çıkış müsabakası olarak gördük ve hafta boyu yaptığımız çalışmalarla bu maça konsantre olduk. Kendi sahamızda ve seyircimiz önünde oynadığımız bu ilk maçta ne olursa olsun yediğimizden bir fazlasını atmak zorunda olduğumuzu biliyorduk, böylede oldu 3 puanı hanemize yazdırdık. Lig bizim için yeniden başlamış oldu. Tüm takım arkadaşlarım, hocalarımız, başkan ve yöneticilerimiz Düzce’nin Beyköy Belediyespor’dan beklentilerini bilerek yolumuza devam ediyoruz. Her gecen gün futbolcu arkadaşlar olarak birbirimizi tanıyıp anlamaya çalışıyoruz. Büyük bir uyum içerisinde sezon sonu başarıya ulaşacağımıza inanıyorum ve tüm futbol severlerden destek bekliyoruz dedi.


Takımın Golcüsü Ahmet Şen’de


Geçtiğimiz hafta olduğu gibi şans bu haftada yanımızda değildi. Takım olarak çok iyi oynuyoruz gol pozisyonları buluyoruz ancak inanılmaz bir şekilde bu pozisyonlardan sonuç almak da zorlanıyoruz. Bu maçta da takım olarak iyiydik bol pozisyonlu bir müsabaka oynadık ilk yarıyı mağlup bitirmemize rağmen ikinci yarıda attığımız iki golle maçı kazandığımız için mutluyuz.

 

Haber; V.KURT