Gölyakaspor’unda şampiyonluk potasında olduğunu açıklayan Cumayeri Belediyespor teknik direktörü Erdi Sezgin kalan iki maçı da kazanıp Beyköy Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceklerini belirterek “  ligde iki maçımız kaldı. Gölyakaspor’da potaya girdi. Gölyakaspor ile sahamızda karşılaşacağız. Kalan maçlarımızı kazanıp Beyköy’ün puan kaybetmesini bekleyeceğiz.  Eğer Gölyaka kalan iki maçını kazanırsa bunlardan birisi bizimle diğeri Beyköy Belediyespor ile onlar şampiyon olarak ligi tamamlayacaklar.  O yüzden çok zor maç geçecek. Biz formdayız dörtte dört ile geliyoruz.  Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Bu hafta maçlar olmasa da biz işimizi sıkı tutmaya çalışıyoruz. aynı tempo ve şevkle antrenmanlarımıza devam ediyoruz. İki de iki yapıp Beyköy’ün puan kaybetmesini bekliyoruz” dedi.

Cumayeri’nde şampiyonluk havasının olduğunu tespitinde bulunan Teknik adam Sezgin Düzcespor’dan  sonra en fazla taraftara sahip kulübün Cumayeri Belediyespor olduğunu iddia ederek “  Şehir olarak iyi bir havaya büründük, taraftarlarımız güzel bir hava yarattı. Eğer lig iki hafta değilde beş hafta daha olsaydı şampiyon bizdik diyebilirdim. Şehir olarak şampiyonluk havasına girdi. Düzcespor’dan sonra en fazla taraftarı olan takım biziz. İç sahada beyköy de stadımız tıklım tıklım doluydu” dedi.

BAL liginde taraftar olarak Cumayeri’nin sıkıntı çekmeyeceği görüşünde olan genç teknik adam Cumayeri Belediyespor’un bütçesinin Beyköy, Gölyaka ve Akçakoca’dan daha düşük olduğu tespitinde bulundu “ Taraftar olarak Cumayeri BAL ligini çok rahat kaldırır.  Bütçe olarak  Beyköy, Gölyaka, Akçakoca’nın bütçesi bizden çok fazla. Oyuncularım büyük bir karakter ortaya koyuyorlar. Eğer bal ligine kalırsak bu bütçe ile BAL da mücadele edemeyiz ancak BAL’a çıkarsak Cumayeri halkından Cumayeri yönetiminden büyük bir katkı geleceğine inancımız tam. Cumayeri’nin bu potansiyeli var şampiyonlukla bu potansiyeli ortaya çıkağımıza inanıyorum “ dedi.

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ