Türkiye 3.lig 1.grupta mücadele eden Düzcespor 32.hafta mücadelesinde kendi sahasında Yeni Altındağ Belediyesi ile karşılaştı. Play-off grubuna kalmak için 3 puanın çok önemli olduğu karşılaşma golsüz berabere bitti.


Belediye Başkanı Dursun Ay, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzcespor kulüp başkanı Muzaffer Leblebici ve Boluspor kulüp başkanı Necip Çarıkçı karşılaşmayı birlikte takip ettiler.



Düzcespor karşılaşmaya kalede Çağrı, savunmada Enver, Zihni, İbrahim, Burçak orta sahada Oktay, Buğra, Hüseyin sağ kanatta Serhat sol kanatta Çağrı ileri uçta Mustafa Bedirhan 11’i ile başladı.



Düzcespor ilk yarıda büyük hayal kırıklığı yarattı. İstenilen futbolun çok uzağında kalan temsilcimiz gol pozisyonu bulmakta oldukça zorlandı. Konuk ekip zaman zaman orta sahada çok pas yaparak oyunun hakimi olmayı başardı. 36.dakikada Zihni'nin az farkla dışarı giden vuruşu ve 45.dakikada yapılan serbest vuruş organizasyonu dışında rakip kaleyi tehdit edemeyen Düzcespor soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.


İkinci yarının ilk 15 dakikalık kısmı kısır geçti. Rakip Yeni Altındağ Belediyesi topun arkasında iyi durarark Düzcespor’a pozsiyon imkanı vermedi. 61.dakikada Çağrı Tekin yerini Hüseyin’e bıraktı. Düzcespor bu dakikadan itibaren rakibi baskı altına almaya başladı. 10 dakika boyunca 4 net pozisyon bulan Düzcespor son vuruşlarda beceri sağlayamayınca öne geçme fırsatlarını değerlendiremedi. Düzcespor’un 10 dakikalık baskısını kıran Yeni Altındağ Belediyesi oyunda tekrar dengeyi sağladı. Maçın son dakikaları oldukça gitgelli pozisyonlara sahne oldu. Düzcespor’un bir topu direkten dönerken 90.dakikada da rakip takımın bir topu çizgiden çıkarıldı. Karşılaşmada gol sesi gelmeyince Düzcespor son 7 maçta 6.beraberliğini almış oldu.

Düzcespor bu sonuçla play off’a kalma şansını oldukça zora soktu. Temsilcimiz puanını 51’e yükseltti. Ofspor’a sıralamada geçilen temsilcimiz gelecek hafta da Ofspor ile deplasmanda karşılaşacak. Son iki maç kala Düzcespor’un hata yapma lüksü kalmadı. Düşme hattında olan veya iddiası olmayan takımlara diş geçiremeyen ve beraberliklere abone olan temsilcimizin kaderini Ofspor ve Erbaaspor maçları belirleyecek.