Düzcespor ikinci etap maçların hazırlıklarına kondüsyon ağırlıklı çalışmalara devam ediyor. Amaç 24 ocakta Gölcük'te oynanacak olan Gölcükspor maçına eni yi şekilde hazır olmak.
Düzcespor ligin ikinci etap maçlarının hazırlık çalışmalarını sürdürüyor.
Şıralık sosyal tesislerinde devam eden çalışmaların büyük bir bölümü kondisyon ağırlıklı geçiyor.
Teknik direktör metin aydın takımdan ayrılan ve gönderilen isimlerin dışında kalan futbolcularıyla sürdürülen çalışmaların sıkı bir şekilde edvam ettiğini amaçlarının ligin ikinci etap maçlarına kadar kadroya yapılacak olan takviyelerle birlikte daha güçlü daha çok koşan ve mücadele eden bir ekip oluşturmak olduğunu söyledi.
İlk etap maçlarda özellikle sırı ve kırmızı kart konusunda çok canı yanan kırmızı lacivertlilerde bu hastalıktan kurtulamanında çareleri aranıyor
yönetim kurulu transfer çalışmalarını sessiz ve derinden sürdürürken önümüzdeki günlerde yeni transfer edilen oyuncuların takıma güç katacağı öğrenildi.
Şu ana kadar satılan gönderilen ve alanın futbolcu konusunda hiç bir resmi açıklama yapılmayan Düzcespor yönetim kurulunun önümüzdeki günlerde basın toplantısıyla kamuoyuna bir açıklama yapması bekleniyor.
Bilindiği gibi Düzcespor ligin ikinci etap maçlarına 24 Ocak tarihinde gölcük deplasmanında gölcüksporla yapacağı mücadeleyle başlayacak.