Düzce Belediyespor Bartın Gençlikspor ile karşılaştı. Karşılaşma golsüz sona erdi. Maçta istediği oyunu sergileyemeyen Düzce Belediyespor tutuk bir futbol oynadı. Karşılaşmada açılmakta zorluk çeken Düzce Belediyespor savunmada başarlı olurken rakibine geçit vermedi. Girebildiği gol pozisyonlarında ise son vuruşları yapamadı. İlk yarı takımlar gol bulamadı ve ilk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarı Düzce Belediyespor ilk yarıya oranla daha iyi bir oyun sergiledi. Girdiği birçok gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Rakibine karşı üstünlük sağlayan Düzce Belediyespor Bartın Gençlikspor'a gol pozisyonuda vermedi. Düzce Belediyespor üst üste ataklarla rakip kalede gol arayışını sürdürdü.

Ancak istenilen gol atılamadı. Maç başladığı gibi golsüz sona erdi. Düzce Belediyespor ilk karşılaşmasında bir puan aldı. Düzce Belediyespor'un ikinci maçını yapacağı Çorum Ptt Gençlik ilk maçında Zonguldak Devrek Belediyespor ile karşılaştı. Çorum Ptt Gençlik rakibini 2-0 yenmeyi başardı. İlk maçında galip gelen Çorum Ptt ile oynayacak olan temsilcimiz Düzce Belediyespor karşılaşmayı alarak hem galibiyetle tanışmak hemde Düzce'yi sevindirmek istiyor.