Basketbol 2. liginde mücadele eden düzce gençlikspor puzar günü düzcede ligde 14 puanla 8. sırada yer alan finalspor takımıyla. Karışılaşacak akcakoca poyrazspor ise deplasmanda pamukkale üniversitesiyle mücadede edecek ve ligin ilk yarısı tamamlanmış olacak.
Besketbol ikinci liginde ilk devrenin son maçları cuma günü başlıyor. Günün ilk maçında Gelişim Koleji ile Trabzon Baksetbol karşı karşıya gelecek. Aynı gün Tenis Eskrim Dağcılık ve Yeşilyurt takımları karşılaşacaklar.Haftanın son maçı temsilcimiz Düzce Gençlikspor ile Finalspor arasında oynanırken ilk devre sona erecek. İlk devrenin son haftasında A Grubunda lider Hacettepe Üniversitesi Yeni Nesilspor ile karşılaşacak. Geçen hafta Düzce Gençlikspor ile oynayan ve farklı skor ile kazanan Hacettepe Üniversitesi bu maçıda alarak lider tamamlamak isityor. Trabzon Basketbol ile zirve yarışında kıyasıya mücadele eden Hacettpe Üniversitesi son hafta rakibine liderliği devretmeyi istemiyor. Trabzon Basktbol ise geçen hafta Yeni Nesil'i farklı skorla geçerken bu haftda Gelşim Koleji'inde aynı başarıyı gösterip liderin maç kaybetmesini bekleyecek. Düzce Gençlikspor ise sezon başından bu yana galibiyet yüzü göremedi. 27 Aralık Pazar günü sat 16:00'da 18 Temmuz Spor Salonu'nda karş karşıya geelcek olan Düzce Gençlikspor Finalspor ile oynayacak olan Düzce Gençlikspor en azından devreyi galibiyet ile tamamlamak istiyor. Seyircisini salona bekleyen Düzce Gençlikspor maçı kazanrak bu mutluluğu taraftarı ile paylaşmak istiyor
B Grubunda da diğer grupta olduğu gibi zirve yarışı devam ediyor. Lider olan Uşak Belediyespor rakibi Olin Gençlikspor'u yenerek devreyi kapatmak isityor. Birici ile ikincinin yapacağı karşılaşmada kazamanın avantaj sağlayacağı maç tam bir final niteliği taşıyor. Diğer temsilcimiz Akçakoca Poyrazspor içe geçen hafta aldığı yenilgiyi unutarak bu hafta deplasmanda Pamukkale Üniversitesi ile oynayacak. Amerikalı oyuncunun göz doldurduğu Akçakoca Poyarzspor zor olanı başarmaya çalışarak devreyi galibiyet ile kapatmak istiyor. İlk devrenin son hafta maçları şu şekilde yer alıyor.