“Antrenmanı İptal Ettim “
“Bergama’ya kara yolu ile geçtiklerini “ belirten başarılı teknik direktör ”Cuma gidip antrenman planlamıştık ancak aşırı rüzgâr sonucu futbolcular hasta olmasın diye antrenmanı iptal ettim. Bergama Belediyespor’un durumu kritikti, maçlarını Menemen’de oynuyorlardı içeri aldılar, hoca değişikliğine gittiler maçı da kurtuluş maçı olarak görüyorlardı. Maçtan alacakları üç puan ile lige tutunmayı arzuluyorlardı” dedi.

“Son sıradaki takıma kaybetmenin izahını yapamazdık”
“Futbolcularla toplantı yaptıklarını “ anlatan Öztürk “ bu maçın önemini anlatıp ligin son sırasındaki takıma kaybetmenin izahını ne siz yapabilirsiniz ne de biz yapabiliriz dedim. Zemin ise yumuşak ve kötü bir zemindi öyle ki Gökhan’ın dizinde İsmail’in adalesinde sorunlar oldu. 15-20 dakika Bergama’lı oyuncular beklentimizin üzerinde oyuna başladılar. Pozisyonlarda buldular, sonra oyuna hakim olduk. Talha’nın net bir penaltısı verilmedi. Muhammed’in attığı gol kaleciye faul yapıldığı gerekçesiyle verilmedi ki alakası dahi yoktu. İkinci yarı gol ile öne geçtik farkı açacak pozisyonlarda bulduk. Bergama’nın da direkten dönen pozisyonları var. 1-0 kazanarak üst sıralara tutunduk” dedi.

“Alibeyköy Maçı Hazırlıklarına Yarın Başlıyoruz”
“Şimdi zor bir Alibeyköy maçı var” tespitinde bulunan Kenan Öztürk “Yarından itibaren hazırlıklara başlayacağız. Biz iç saha da pozisyonlara giriyoruz ama değerlendiremiyoruz. Öne geçebilsek rakip üstümüze gelecek daha fazla pozisyonlara girip maçı kazanacağız bizim şansızlığımız bu” dedi.

“Oyuncularım taraftarımıza galibiyet hediye etme arzusundalar”
“Çocuklarda Alibeyköy’ü yenecek inancını gördüğünü” söyleyen Düzcespor Teknik Direktörü Kenan Öztürk “ Onlarda taraftarlarımıza galibiyet hediye etmeyi çok istiyorlar. Sakat oyuncumuz Mehmet Ersavaş bizimle kontrollü antrenmanlara başlayacak. Çatalca maçında takımımızda yer alacaktır. Ersavaş’ın en iyi vaziyete geldikten sonra takımda yer almasını istiyorum. 12 maçımız var hepsi de çok zor.

“Taraftarımız Pazar günü stadı tıklım tıklım doldursun”
“Taraftarımız bizim 12. Adamımız” diyen Öztürk “Pazar günkü maçta tribünleri tıklım tıklım doldurmalarını istiyorum. Onlarla Alibeyköy maçını alacağız.  Düzce’ye geldiğimden bu tarafa Öncü TV’nin şahsıma olumlu yaklaşımı içinde kanalınıza çok teşekkür ediyorum” diyerek sözünü tamamladı.

SPOR SERVİSİ