Önümüzdeki iki maçını kendi sahasında kazanması gereken Düzcespor'da yönetim sorunuda kısa zamanda çözülürse bu takım ligin üst sıralarında layık olduğu yere mutlaka çıkar. Düzcespor Beylerbeyi maçını farklı şekilde kaybedince maçın sonucundan çok trübünlerde çıkan olaylar ve yaşanan tartışmalar geçtiğimiz haftaya damgasını vurdu. Bu gelişmeler sorasında teknik heyetin görevi bırakması altyapı hocalarının takımı çalıştırmaya başlamasıyla birlikte Beylerbeyi maçını çabuk unutan futbolcular bu işi bir onur meselesi yaptılar ve Kartal Belediye maçına sıkı bir şekilde hazırlandılar.
Rakip son sırada ve ligde tunabilmesi için kendi sahasında oynayacağı Düzcespor maçına kilitlenerek taraftar desteği ile birlikte bu maçı kazanmaktan başka kurtuluşu yoktu.
Bunun bilincinde olan Düzcespor kortrollü bir oyunla maçı rolantide götürmeyi başardı ve uzatma dakikalarında attığı golle üç altın puanın sahibi oldu. Bu gol adeta Düzcespor'un ligde kalacağının müjdecisiydi.
Düzcespor'lu futbolcular sahada oynadıkları kontrollü futbolla ve bu takım maç kazanamaz küme düştük diyenlere en güzel cevabı veriyordu.
Düzcespor'un önündeki iki maçıda kendi sahasında Pazar günü Düzce'de Aankara Demirspor'la karşılaşacak. Bu maçın ardından bir hafta dinlenecek olan temsilcimiz daha sonra yine Düzcede bu kez Gölcükspor'la karşılaşacak. Bu iki maçın kazanılması durumunda puanını 36 ya çıkaracak olan kırmızı lacivertliler ligin üst sıralarında yerini almaya başaracaktır.
Bu arda yönetim kurulundan 8 yöneticininz istifasıyla birlikte oluşan belirsizliğin bir an önce çözüme kavuşaması gerekiyor. Çünkü kaybedilecek zaman yok. 8 yöneticinin dışında kalan ve istifa etmeyen yöneticiler devam edeceklermi etmeyeceklermi bu sorunun mümkün olan en kısa zamanda cevabını bulması bekleniyor.