Cumartesi günü Düzcespor Karşıyaka maçını tribünde canlı izleme fırsatı bulan Düzcespor eski teknik direktörü İskender Eroğlu müsabaka için şu ifadelere yer verdi. Eroğlu, “Düzcespor takımını beğendiğimi söyleyebilirim.” dedi. İskender Eroğlu Karşıyaka takımının transfer yasağı olmasına rağmen diri ve iyi bir takım olduğunu, İlk yarıda Düzcespor’un  daha çok atak yapan daha çok pozisyona giren taraf olduğunu ifade etti.

Eroğlu, ikinci yarı Düzcespor’un skoru koruma amacı ile geriye çok yaslanmasıyla Karşıyaka takımının çok pozisyona girdiğini, Düzcespor kalecisinin çok net pozisyonları kurtardığını belirtti. İskender Eroğlu ayrıca, Düzcespor’un savunmasının çok açıklar verme nedeninin ise takımın orta sahasına bağladığını, çok hücum yapmanın bazen sakıncalı durumlar ortaya çıkarabildiğini de dile getirdi.

Sağ bek Enver’i çok beğendiğini söylerken Enver’in kendisini çok geliştirdiğini de söyleyen Eroğlu, Düzcespor hücum gücünün çok iyi oyunculardan kurulduğunu belirtti. Kanatlar ve santrofor oynayan oyuncuların çok becerikli olduğunu da belirten İskender Eroğlu, Düzcespor’un eksik oyuncusun orta sahanın 8 numara oynayan oyuncusu olmaması da sözlerine ekledi.