Cumartesi günü oynanan Bergama Belediyespor - Çatalcaspor müsabakasında; Bergama Belediyespor iki kez öne geçmesine rağmen Çatalcaspor ile 2-2 berabere kaldı. Bergama Belediyespor bu beraberliğin ardından büyük fırsat tepmiş oldu...

Çatalcaspor aldığı bir puan ile düşme potasından uzaklaştı. Bir diğer maçta ise Yeni Altındağ Belediyespor kendi evinde Erzin Belediyespor’u 2-0 yendi. Pazar günü deplasmanda oynanan müsabakada; Batman Petrolspor, Kozan Belediyespor’u 3-2 yendi ve üç puanın sahibi oldu. 12 Bingölspor, Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 2-2 berabere kalarak puanları bölüştü. Son haftaların çıkış yakalayan takımı Ofspor, kendi evinde küme düşme adaylarından Orhangazi Belediyespor’u 2-0 ile yendi ve Play-Off için umutlarını artırdı.  Erbaaspor, Kemerspor ile oynadığı maçı 3-2 kaybederek Play-Off umutlarını başka bahara bıraktı. Halide Edip Adıvarspor, Yomraspor karşısında 2-0 galip gelerek üç puanını hanesine yazdırmayı bildi. Bayburt Grup Özel İdare, zorlu Bayrampaşa maçını 1-0 kazanarak Play-Off’a çıkmayı garantiledi.

Düzcespor-Ofspor arasındaki puan farkı ikiye düştü. Kemerspor ve Bayburt Play Off’u garantilerken; Bayrampaşa, Düzcespor ve Ofspor arasındaki yarış devam ediyor.  Son üç sırada yer alan takımların küme düşeceği 3. lig’de birinci olan takım direk 2.Lig’e; 2. 3. 4. 5. sırada yer alan takımlar ise Play-Off sonucunda bir takım daha 2.Lig’e çıkacak.