Düzcespor olağanüstü kongresinde farklı bir aday çıkmayınca, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve hazırladığı yönetim kurulu listesi yönetime talip oldu. Yapılan kongreye, yönetimde bulunan isimler, bazı işadamları ve bir avuç taraftardan başka ilgi gösteren olmadı. Divan Başkanlığını Düzcespor eski başkanlarından İhsan Çetin'in yaptığı kongrede gelir ve gider hesapları okunarak onaylandı. Oylamaya geçildiğinde ise İhsan Çetin'in “Bu listeyi kabul etmekten başka çaremiz yok” sözleri esprilere ve gülüşmelere neden oldu.

Kongreye katılanların yönetim kurulu listesini kabul etmesinin ardından kürsüye gelen Başkan İsmail Bayram, bir sezon birlikte görev aldığı yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür etti. Bu kongre kararını başka adayların önünü açmak adına aldıklarını belirten Bayram şöyle konuştu:

“1 sezonu arkada bıraktık. Bu sezonda çok küçük farkla şampiyonluğu kaçırdık. Kongre kararı almamızdaki neden, Düzcespor'a sahip çıkacak başka isimler olabileceğini, belki daha iyi yönetebilecek, Düzcespor'u istenen yere getirebilecek kişilerin aday olabileceğini düşünmemizdendi. Ancak kimse talip çıkmadı ve belediye Başkanı olarak buna duyarsız kalamazdım. Yeniden bir liste oluşturarak Düzcespor'a sahip çıktık.beni bu yolda Yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir gönül işidir. Eski yönetimden bazı arkadaşlarımız ayrıldı. Yeni isimler ilave yaptık.”

Konuşması sırasında sezon sonunda ortaya çıkan sonucu da hatırlatan Bayram, “ Elbette gönül isterdiki daha iyi bir tablo ortaya çıksın. Düzcespor daha iyi mücadele etsin, daha iyi yerlere gelsin. Tek temennimiz bu dönem bunu birlik beraberlik içinde başarmaktır.” dedi.

İşte yeni Yönetim:
İsmail Bayram, Muzaffer Komit, Recep Pak, Ali Dilber, Kenan Varol, Eyüp Topçu, Ali Bayraktar, Abdurrahman Kansu, Ömer Hulki Ocak, Gürsel Coşkun, Orhan Aydın, Muhittin Coşkun, Ahmet Durdu, Mehmet Saygun, Nusret Özsoy, Murat Öz, Hakan Zengin, Mutlu Kayan, Selahattin Aydın
Sinan Karaman, Mustafa Girgin.

Haber; R. BAL