Düzcespor, Alibeyköy ile deplasmanda karşılaştı. Maçta cezalı olan Kadir Yazıcı’nın yerine Kemal İşlemek oynarken cezası biten Sabutay Alper Bayülken’in ilk 11’de oynamadığı görüldü.
Düzcespor oynanan Alibeyköyspor önüne kalede Gökhan Siverek savunmada Enver Ayyıldız, Kemal İşlemek, Muhammet Can, Mehmet Kuroğlu orta sahada Salih Sefercik, Mehmet Ersavaş, Sıddık Çelik, sağ kenarda Alperen Doğan sol kenarda Talha Aydemir ileri uçta Atilla Aybars Garhan şeklinde çıktı.

Maç daha yeni başlamışken karşılaşmanın 5. dakikasında sağ taraftan Alibeyköy atağında yapılan ortaya arka direkte dokunan Metehan, takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra toparlanan Düzcespor, 22. dakikada sağ taraftan yapılan ortada Mehmet Kuruoğlu'nun vuruşuyla golü buldu ve maçta beraberliği sağladı.

Maçın 30. dakikasında ise taraftarlar arasında gerginlik çıktıı. Alibeyköyspor taraftarı Düzcespor taraftarına saldırıda bulunurken güvenlik güçleri olayları bastırmaya çalıştı ve maçın orta hakemi bu olaylar yüzünden maçı durdurdu. İki dakika duran maç yeniden başladı. İl ve ilçelerden Düzcespor'u desteklemek için 250 kişilik grup maça giderken bu taraftarlardan sadece 60'ının stada girebildiği ve diğer taraftarların dışarıda kaldığı da öğrenildi. 

40. dakikada ender gelişen Alibeyköyspor ataklarında kaleye vurulan şutta top yan direkten geri döndü. Dönen topu Alibeyköyspor oyuncusu Bünyamin tamamlayarak takımını 2-1 öne geçirdi. 3 akika uzatmanın oynandığı ilk yarı Düzcespor'un 2-1 mağlubiyetiyle sonuçlandı.

İkinci yarıda ataklarını sıklaştıran temsilcimiz aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın sonlarına doğru yaptığımız akınlarda sonuç elde edemeyen Düzcespor, sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Diğer maçlarda ise Erokspor Kemerspor ile 0-0 berabere kalırken Çatalcaspor deplasmanda Bergama Belediyespor'u 2-1 yenmeyi başardı.