Düzcespor sezon başından bu yana 4 teknik adamla çalıştı. Taner Öcal ve Emre Baykal takımın başında kısa süre kaldılar.3.teknik adam olarak getirilen Ahmet Duman, Düzcespor’un başında 13 maçta görev alırken 23 puan toplayarak kalesinde 5 gol gördü. Bunun yanında Murat Şenvardar ise şu ana kadar 7 maçta görev aldı. Bu maçlarda 10 puan toplayan Şenvardar, kalesinde 9 gol gördü.

Bu iki teknik adam arasında değerlendirme yapan spor kamuoyu, oyuncuların aynı oyuncular olduğunu belirterek teknik adamlar arasındaki farktan dolayı Düzcespor’un gol yediğini söyleyerek sitem etti.

Erzin Belediyespor, 12 Bingölspor ve Çanakkale Dardanelspor maçlarında kalesinde 5 gol görerek 6 puan kaybeden Düzcespor’un son haftalarda küme düşmeye aday takımlar arasında olmasının nedenlerinin araştırılması gerektiğini kaydeden spor kamuoyu, “Düzcespor’u buraya getiren oyuncular şimdi neden bu kadar gol yiyor? Sürekli puan dağıtıyoruz. Sıkı önlemlerin alınması gerekiyor. Yoksa 2016-2017 futbol sezonunda olduğu gibi play-off oynayamayacağız” şeklinde adeta isyan etti.