Bölgesel amatör liginde ilimizi temsil eden Çilimli Belediyespor Şıralık 2 nolu sahasında Zonguldak Devrespor önünde iyi oyununun karşılığını 2-0 ile aldı. İlk yarıda sayısız gol kaçıran takım Çilimli Belediyespor olurken devre 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıya fırtına gibi başlayan taraf yine Çilimli Belediyespor oldu. İkinci yarının başında 47.dakikada Yusuf güzel vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra oyunun bütün hakimiyetini elinde bulunduran rakibe pozisyon vermeyen taraf  Çilimli Belediyespor maçın 74.dakikasında Sergen ile durumu 2-0 yaptı. Bu golden sonra iyice rahatlayan Çilimli belediyespor son 15 dakikada rakibe gol imkanı vermeyince müsabakayı 2-0 kazanmayı bildi. Bu galibiyet sonrasında lider durumda bulunan Kırıkkalespor yenilince puan farkı altıya düşmüş oldu.
 


 
  BEYKÖY BELEDİYESPOR MAĞLUP OLDU
Bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor Karadeniz Ereğli Belediyespor deplasmanında iyi mücadele etmesine rağmen puan çıkaramadı. Beyköy Belediyespor ikinci yarının iki maçında puanla tanışamazken kümede kalmanın mucizelere bıraktığı görülüyor. İkinci yarı genç oyunculara kapısını açan Beyköy Belediyespor taraftarları bu duruma tepki gösterirken her yıl küme düşüyoruz iyi transferler yapmıyoruz dediler. Beyköy Belediyespor bu mağlubiyetle 8 puanda kaldı.