Varan 1
Sezon başı oyuncuların Teknik Direktör Murat Şenvardar’ı istemediği halde neden getirildi.

Geçen sezon sonu oyunculardan önce primini alıp Düzcespor’lu oyuncularla vedalaşmadan giden Murat Şenvardar’a Düzcespor oyuncuları gönül koydu. Düzce Öncü spor servisine aktarmasına rağmen takımın başına ısrarla Murat Şenvardar’ın getirilmesi büyük bir hataydı.
                                           Varan 2
Sezon başı yapılan transferleri kim yaptı? Menajerler mi teknik ekip mi?

Sezon başı 3.ligden 2.lige çıkma müsabakalarını hiçbir hocaya izlettirilmedi. Kendileri de izlemedi. Gölbaşıspor kulüp başkanı aynı zamanda menajer olan Erkan Özbey’den oyuncu istemeleri ve onu Düzce’ye davet etmeleri, Düzce taraftarlarından tepki aldı.
                                         Varan 3
Devre arasında yollanan oyunculara verilen senetlere kim imza attı? Ne kadar ödeme yapıldı?

Düzcespor devre arasında yolları ayrılan oyunculardan Murat Aydın, Celal Berber, Bünyamin Kır ve Samet Gündüz’e alacakları olan 25 bin TL’yi 10 bin TL olarak 31 Mayıs tarihine kadar senet olarak verilmesini kararlaştırdı.
Bu senetlere Düzcespor genel kaptanı veya yöneticisinin imza atmayıp Düzcespor kulüp müdürünün imza atması ne kadar doğru? Kulüple yolları ayrılan oyunculardan Murat Aydın’ın kendisine verilen senedi “Ben Düzcespor’da kalmak istiyorum” diyerek almaması ayrı bir soru işareti değil mi? Kulübü katkı sağlamış ve kalmak isteyen bir oyuncu neden gönderilmek istenir?
                                         Varan 4
Düzcespor Cizrespor müsabaka öncesi tesislerde kim bıçak bıçağa birbirine saldırdı?

Düzcespor Cizrespor arasında oynanacak müsabaka öncesi tesislerde iki oyuncunun bıçak bıçağa kavga ettikten sonra oyunculardan birinin ilk 11 de oynaması, diğerinin oyuna sonradan girmesi… Bu olaydan sonra oyunculara ne para cezası ne de başka cezalar verilmedi.
                                         Varan 5
Devre arasında transferleri kim yaptı 3 yıldır oynamayan oyuncu kim?

Düzcespor devre arasında üç oyuncu aldı. Düzceli oyuncu hariç  Ümraniyespor’dan alınan oyuncu Faruk İşler stoper mevkiinde oynayan oyuncu. 2010-2011 sezonunda Bölgesel amatörde şampiyon olan Ümraniyespor formasını giydi, o sezon bir tane maçı var.  Faruk İşler’in Ümraniyespor kariyeri şöyle: 2011-2012 sezonunda 5 müsabaka, 2012-2013 sezonunda tam oynamış, 2013-2014 sezonunu sakat olduğundan oynamamış, 2014-2015 sezonunda sakat olduğu için oynamamış, 2015-2016 sezonunda tek maçı var. Türkiye Kupasında Boluspor Ümraniyespor  müsabakasında oynamış.
 
                                          Varan 6
Santrafor alınmayacaksa Murat Aydın niye gönderildi?

Murat Aydın takımın bölgesel ligden 3.lige çıkmasında büyük emeği olan bir oyuncudur. Attığı golleri Düzce taraftarı iyi biliyor. Bartu’yu takımda tutup Murat Aydın ile yolları ayırmak bir diğer yanlıştır.

Spor Servisi