2016-2017 Sezonunda 3.Lig’de mücadele edecek Düzcespor’un olağan kongresi katılımın yetersiz olması nedeniyle 12 Haziran Pazar gününe ertelendi. Aylardır merakla beklenen kongrede kimlerin aday olacağı sorusu böylece yanıt bulmadı. Kongrenin düzenleneceği Gençlik Spor İl Müdürlüğü Konferans Salonu seçim için hazır olmasına rağmen 189 delegenin yeterli düzeyde katılım sağlamaması nedeniyle ertelenen seçim, Düzcespor’da yıllardır değişmeyen tabloyu ve kulübe verilen değeri bir kez daha gözler önüne serdi.

Düzcespor yönetiminin katılım göstermediği kongreye birkaç Düzcespor taraftarı geldi.



Şuana kadar başkanlık konusunda resmi bir açıklama yapılmadığı başkanlık için iki ihtimal ön plana çıkıyor. İşadamı Nusret Özsoy’un aday olabileceği konuşulurken herhangi bir adayı çıkmaması halinde Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz yönetiminin devam edebileceği tahmin ediliyor. İki yılda bir yapılan seçimlerde aday çıkmaması durumunda mevcut yönetimin bir yıl daha göreve devam etme hakkı bulunuyor.

12 Haziran’da yapılacak olan kongrede çoğunluğa bakılmadan gündem maddelerine geçilecek ve Düzcespor yeni başkanını ve yönetimini belirleyecek. Yeni yönetimin belirlenmesinin ardından gelecek sezon 2.Lige yükselmek için mücadele edecek olan kırmızı lacivertlilerde yeni sezon planlanmasının yapılması bekleniyor.

Haber:Y.SEVER