DÜZCESPOR YİNE KAYIP

Altındağ Belediyespor 2-0 Düzcespor
Ligin 12.haftasında Ankara temsilcisi Altındağ Belediyespor’a konuk olan Düzcespor müsabakadan mağlup ayrılan taraf oldu. Yeni Teknik direktörü Kenan ÖZTÜRK ile ilk maçına mutlak 3 puan ümidi ile çıkan ekibimiz, rakibine direnemedi ve üç puanı Ankara’da bırakırken, kendisine fikstürde 7. Sırada yer buldu. Ekibimiz zirve yarışından uzaklaşmaya başlarken taraftar üzerine ise karamsarlık bulutu hakim olmaya başladı.

YENİ LİDERİ KIZILCABÖLÜKSPOR

Kızılcabölükspor 2-1 Kırşehir Belediyespor
Haftaya lider olarak giren Kırşehir Belediyespor, evinde 6 maçtır kaybetmeyen Denizli temsilcisiKızılcabölükspor’a konuk oldu, grubun iki güçlü temsilcisinin müsabakasında Kızılcabölüksporkazanan ekip oldu ve liderlik koltuğundan Yeni Kırşehirspor’u indirerek zirvenin yeni sahibi oldu.

YENİ ORDUSPOR DA İŞLER İYİ GİTMİYOR

Yeni Orduspor 1-1 ElazizBelediyespor
Lider olarak geldiği Düzcespor’a karşı aldığı mağlubiyetten sonra bir türlü toparlanamayan Yeni Orduspor çıkış maçı olarak gördüğü Elaziz Belediye maçında umduğunu bulamadı. Grubumuzun iddialı takımlarından olan Yeni Orduspor rakibine bir puanı hediye ederek sahadan ayrıldı. Yeni orduspor bu sonuçla dört maçtır kazanamazken, ElazizBelediyespor deplasmanda kazandığı 1 puan ile yenilmezlik serisini dört maça çıkarmış oldu.