Düzcespor bütün hazırlıklarını üç puan için yaparken oyuncuların hafta arasında yaptığı çalışmalarda morallerin yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.

Düzcespor -Totatspor maçına iki gün önce gideceği maç saatine kadar kampa gireceği öğrenildi. Düzcespor’da cezalı oyuncu bulunmazken Oğulcan ve Onur’un sakat olduğu öğrenildi.
 
Düzcespor 21 maçta 8 galibiyet 7 beraberlik 6 mağlubiyet attığı 18 gole karşılık kalesinde 16 gördü. Düzcespor 21 maçta 31 puan topladı. Tokat sezon başında bu yana genç oyuncularla sahaya çıkıyor zaman zaman iyi oyun ortaya koyan Tokatspor 21 maçta 1 galibiyet 3 beraberlik 17 mağlubiyet attığı 13 gole karşılık kalesinde 45 gol gördü. Tokatspor 21 maçta 6 puanı bulunuyor.
                      

                        
DÜZCESPOR’DA MUHTEMEL İLK 11
Düzcespor’un başarılı teknik adamı Adem Neboğlu Tokatspor hazırlıklarını yaptığı çalışmalarda Kalede Furkan savunmada Enver, Oğuzhan, Doğancan, Kadir orta sahanın merkezinde Bulut ve Yusuf sağ kenarda Metin sol kenarda Nevzat bu dörtlünün önünde Barış ileri uçta Ömer Faruk oynaması bekleniyor.
                            


                
 BU HAFTA İLK BEŞTE OLABİLİRİZ
Düzcespor Tokat deplasmanında alacağı üç puan ile sıralamada ilk beşin içinde olabiliriz. Nedeni ise 5.sırada yer alan Bucaspor Aksaray deplasmanında boy gösterirken 6.7. olan Çatalcaspor ile Karaköprüspor karşı karşıya gelecek bu maçlardan kaybedilecek puanlar Düzcespor’u 5.sıraya yükseltecek.