Düzce Futbol il temsilcisi Gökhan Karadağ, “U liglerine TFF ve bizler çok önem veriyoruz ama sezon sonu olduğu için Takımlarımızın Teknik adamları müsabakaların tek devreli olmasını istiyorlar” dedi. Karadağ, ligin boyu ne kadar uzun olursa o kadar iyi olacağını 2014-2015 sezonu 4-5 müsabaka hariç iyi geçtiğini ayrıca diğer illere bakıldığında olayların en az olduğu iller arasındayız olduklarını belirtti.

Karadağ, “Sezon içi ertelenen Taşköprüspor, Koçyazıspor, Köprübaşıspor takımlarının maçlarını erteledik. Bu ertelemeyi biz yapmadık. Taşköprü de oynanacak Taşköprüspor Yığılcaspor müsabakasında güvenliğin az olması sebebiyle maçın hakemleri erteledi. Konu bizimle veya diğer kurumlarla hiçbir ilgisi yok.”

Düzce Futbol il temsilcisi Gökhan Karadağ, 2015-2016 sezonunun planlamasını yapacağını U 19 müsabakaların daha önce oynanması için kulüplerle konuşacağını belirtti. Karadağ Bölgesel Amatörün 20 takımlı olması halinde Bölgesel ligin uzayacağını söylerken Düzce süper amatör hangi tarihte oynanması gerekecek sorusu üzerine ise ‘Daha belli değil ama öyle olursa bizde süper amatörü aynı tarihte bitirilmesi için yeni planlama yapmamız gerekecek’ dedi.