22 Kasım tarihinde oynanan Çilimli Bld. Spor - Sivrikaya Sinerji Spor müsabakası sonrasında Gölyakaspor'un TFF'Ye yaptığı itiraz reddedildi.
Konu üzerine Disiplin kurulu, maçın hakeminden ek rapor istediğini ve bu rapora göre  oyuncu Murat Denizoyun dışı kalmadığından böyle bir kararın verildiğini belirtti.Disiplin kurulu müsabakada talimata aykırı bir durum olmadığı anlaşıldığından ceza tayinine yer olmadığına karar verdiğini açıkladı.
 
Gölyakaspor İTİRAZI hakkında; 22.11.2015 tarihinde oynanan Çilimli Bld. Spor - Sivrikaya Sinerji Spor Süper Amatör Ligi müsabakasında itirazın reddine,

Murat DENİZ (Sivrikaya Sinerji Spor Klb. Fut.) hakkında; 22.11.2015 tarihinde oynanan Çilimli Bld. Spor - Sivrikaya Sinerji Spor Süper Amatör Ligi müsabakasında futbolcunun kırmızı kart ile ihraç edilmediğinin hakemin ek raporu ile belirlenmesi nedeni ile ceza tayinine yer olmadığına,

Sivrikaya Sinerji Spor Klb. hakkında; 22.11.2015 tarihinde oynanan Çilimli Bld. Spor - Sivrikaya Sinerji Spor Süper Amatör Ligi müsabakasında talimata aykırı bir durum olmadığı anlaşıldığından ceza tayinine yer olmadığına, karar verildi.

Spor servisi