Sivrikaya Sinerjispor Sportif Direktörü Arif Bayraktar Aydınpınarspor'u tebrik ederek iyi mücadele gösterdiklerini söyleyerek „ilk yarı boyunca bizi zor durumda bıraktıklar.“ Dedi.  çok genç bir ekip olduklarını ifade eden Sivrikaya Sinerjispor sportif Direktörü Arif Bayraktar, Çilimli maçına odaklandıklarını  dile getirdi ve bu müsabakayı kazanarak hedeflerine ılaşmak için çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.


Bayraktar, önümüzdeki hafta Çilimli Belediyespor ile oynacaklarını hatırlatarak “bu müsabaka iki takım içinde çok önemli. Biz kendimize güveniyoruz. Bu maçı kazanmak için sahaya çıkacağız.“ dedi. Sportif Direktör Arif Bayraktar, kadrolarının derin olduğunu vurguladı ve bütün oyuncuları hazır hale getirmek için yoğun caba sarffettiklerini paylaştı. Bayraktar, amaçlarının bölgesel lig olduğunu da sözlerine ekledi. Sivrikaya Sinerjispor ligte 17 maçta 15 galibiyet, 1 mağlubiyet aldıç
  1 beraberlik olan Sivrikaya Sinerjispor,  72 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Sivrikaya Sinerjispor topladığı puan sayısı 46.