Türkiye Motosiklet Federasyonu ve Akçakoca Belediyesi’nin destek verdiği Türkiye Sujeti ve Flybord Şampiyonası Düzce ilinin Akçakoca ilçesinde  gerçekleştirildi. Akçakoca sahilinde 16-17 Temmuz tarihlerinde yapılan Su3jeti ve Flaybord Şampiyonasında sporcular Karadeniz’in hırçın dalgalarıyla mücadele ettiler. Şampiyonanın ikinci ayağı 16 Temmuz Cumartesi günü serbest ve sıralama antrenmanlarıyla başlayan Akçakoca sahilinde, 17 Temmuz Pazar günü de sporcular denizde oluşturulan özel parkurda hem dalgalarla hem de rakipleriyle amansız bir mücadeleye giriştiler.

 

Yarışlar, Standart1 ,Standart2 ,Standart3 ,Drag, Türkiye Motosiklet Federasyonu Kupası, Bayanlar Kupası ve Flyboard sınıflarında yapıldı.

SPORCULARA ULAŞIM VE KONAKLAMA DESTEĞİ

Akçakoca’da yapılacak yarışa katılan  sporculara Akçakoca Belediyesi tarafından ulaşım ve konaklama desteği verildi. Antalya ve İstanbul güzergahında jetlerin Akçakoca’ya nakliyesi Akçakoca Belediyesi tarafından  sağlanırken, sporculara ayrıyetten akaryakıt desteği de verildi. Şampiyonaya şehir dışından katılan sporcular, Akçakoca Belediye’si tarafından  misafir edildi.