Türkiye Kadınlar Basketbol Bölgesel Ligi’nde mücadele eden Belediyespor kadın basketbol takımı yenilgiyle başladığı sezonda ilk galibiyetine Manisa’da ulaştı. 1.çeyrekte çok pas hatası yapan Düzce ekibi Ronahi’nin etkili oyunuyla çeyreği 21-13 önde bitirdi.

2.periyotta ev sahibi baskısını artırdı. Düzce Belediyespor’da Duygu’nun pota altındaki etkili savunması ve riboundları , yeşil beyazlıların oyunda baskı anında geriye düşmesini önledi . Beyza ve Elada Ronahi ‘ye eşilk etti. Düzce Belediyespor soyunma odasına 34-23 önde girdi.

İkinci yarının ilk çeyreğinde  Şevval Akçay savunmada ve hücumda etkili başladı. İlerleyen dakikalarda oyun kontrolünü tamamen eline geçiren temsilcimiz , farkı artırmaya başladı. Periyot rakip takımı sahadan silen potanın perileri periyodu 18 sayı farkla 49-31 önde geçti.

4.periyot’un ilk 5 dakikası karşılıklı sayılarla geçildi.Son 5 dakikada daha çok oynamayan oyuncularına şans veren temsilcimiz, yedek oyuncuların katkısıyla  farkı artırdı ve maçı 71-47 galip tamamladı.