Düzcespor ligin ilk atap maçlarının sonuncusu olan karıkkale deplasmanı hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Hafta başından itibaren şıralık tesislerinde başlayan çalışmalarda futbolcuların hırsı dikkat çekiyor.
Bu zorlu mücadeleden mutlak puan almayı hedefleyen kırmızı lacivertliler beyköy belediyespor ilede hazırlık maçı yaptılar.
Süper amatör liginin namalup takımı beyköy belediyesporla yapılan hazırlık maçında sakat ve cezalıları nedeniyle daha çok yedek ağırlıklı bir kadroyla çıkan düzcespor maçtan 2-1 yenik ayrıldı.
Beyköy belediyespor tüm futbolcularına forma giydirme şansı bulurken sezon başında düzcesporda yardımcıhoca olarak görev yapaan emre baykal eski günlerini aratmadı hatta geçmişe göre daha başarılı bir performasn gösterdi
eski öğrencilerine karşı oynadığı başarııl futbolunu birde harika golle süsleyen emrenin türkiye şampiyonasında beyköyü belediyespora büyük katkılar sağlaması bekleniyor.
Beyköy belediyesporla özel maç yapan düzcespor kırıkkale maçının hazırlık çalışmalarına yoğun bir tempoda devam ediyor.
Kırıkkale maçının ardından bir hafta izin verilecek olan futbolcular daha sonra tekrar düzcede toplanacaklar.
Teknik direktör metin aydın ikinci etap maçlar için mutlaka kamp yapmamız gerekiyor ligde başarılı olmak için takımı kampa almam gerekiyor bu konuda yönetim kurulumuzun vereceği kararı bekleyeceğiz dedi.
Ligin ilk etabının ardından lige verilecek olan yaklaşık 40 günlük devre arasını en iyi şekilde değerlendirmesi ve kadrosunada takviyeler yaparak tehlikeli bölgeden uzaklaması bekleniyor.