Covid-19 hastalığı nedeni ile hayat dururken profesyonel ve amatör maçlar ertelenmişti. Türkiye futbol federasyonu son yaptığı açıklamada Süper lig 12 Haziran 2020 2.lig, 3.lig, Bal ve süper amatör küme maçları 18 Temmuz 2020 tarihinde oynatma kararı aldı.

Türkiye futbol federasyonu yaptığı açıklama sonrasında profesyonel takımlar idmanlarına bu hafta başlarken Düzce süper amatör küme takımları önümüzdeki hafta idmanlara başlayacağı öğrenildi. Aydınpınarspor teknik sorumlusu Adnan Özel oyuncularının ferdi çalışmalar yaptığını önümüzdeki hafta toplu olarak çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Özel Nurettin Zafer sahasının idmanlara açılması gerektiğini söylerken umarım 1 Haziran 2020 tarihinden sonra açılır dedi.

MAÇLAR NEFES KESECEK

18 Temmuz 2020 tarihinde başlayacak süper amatör küme maçları nefes keseceğe tahmin edilirken İlk maçın Gölyakaspor-Akçakocaspor olması ligi daha çok heyecanlandırıyor. Akçakocaspor bu müsabakadan alacağı puan ve puanlar çok önemli Gölyakaspor ise alacağı galibiyet ile lige ortak olmak istiyor.