Voleybol Erkekler 2. Ligi'nde Düzce'yi temsil eden Düzce Belediyespor voleybol takımı, sezonun ikinci yarısında hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.


Devre arasını en iyi şekilde değerlendiren Düzce Belediyespor, birinci yarıda yaşadığı şansızlıkları da geride bıraktı. Düzce Belediyespor takım Kaptanı Senad Ok, yaşadığı sakatlığın ardından başarılı bir ameliyat geçirdi ve fizik tedaviye başladı.


Bileğinden sakatlanan Mert Nevzat Güneş'in de tedavi süreci sona erdi. Fenerbahçe Spor Kulübü'nden transfer edilen milli takım oyuncusu Mert Nevzat Güneş, bugün itibariyle takımdaki çalışmalarına başladı.


Devre arasında Düzce Belediyespor kadrosuna dahil edilen bir başka milli takım oyuncusu Mehmet Hacıoğlu da bugün çalışmalara başladı. TOFAŞ’tan transfer edilen başarılı köşe oyuncusunun yeşil beyazlılara büyük katkı sağlayacağı tahmin ediliyor.
Sezonun birinci devresini 21 puanla dördüncü sırada tamamlayan Düzce Belediyespor, 15 Ocak Perşembe günü saat 16.00'da 18 Temmuz Spor Salonunda Maliye Okulları’yla ikinci yarının ilk mücadelesine çıkacak.