Sezonu tartışmalı maçlar sonunda play-off potasının hemen altında bitiren, ardından Başkan Mehmet Saygun ve yönetim kurulunun yeniden görev almaması ve kayyum tartışmaları ile çalkalanan Düzcespor’da sular bir türlü durulmuyor. Düzce’nin tanınmış iş adamlarından Cihat Algün’ün elini taşın altına koyup takımı kayyum tehlikesinden kurtarması tartışmaları bitirmeye yeterli olmadı.

Başkan Cihat Algün’ün oluşturduğu yönetim kurulunu yeterli bulmayan Düzce spor kamuoyu, takımın acemi idarecilere teslim edildiğini, Düzcespor’un daha profesyonel bir yönetim kuruluna ihtiyacı olduğunu iddia ettiler. Sporseverler takım kadrosu konusunda da karamsar durumda. Transferde geç kalındığı iddia edilirken takımdan ayrılan Emre Pehlivan, Kerem Çağatay gibi oyuncular nedeniyle takım iskeletinin bozulduğunu vurguladılar. Yapboz tahtasına dönen bir takımda başarının zor olduğunu ifade eden sporseverler Düzcespor’un kurtuluşunun altyapıda olduğunu taşıma suyla değirmenin dönmeyeceğini vurguluyor. Sporseverler en az 5 altyapı oyuncusunun kırmızı-lacivertli formayı giymesi gerektiğini ifade ediyor.

Bir yanda yönetim zaafı bir yanda kadro eleştirileri altında sezon hazırlığına girişen Başkan Cihat Algün ve yönetim kurulunun yapacağı hamleler merakla bekleniyor.